Bambuszszálas paplan

11990 Ft Teljes ár

15 hűségpont + 5900 Ft/db

Méret: 140×200 cm
Töltősúly:
400 g
Fedőanyag:
50% bambusz,
50% poliészter
Töltet:
100% poliészter

Kategória:

Leírás

BAMBOO TERMÉKCSALÁD (kispárna, félpárna, paplan)

Az üreges felépítésű, nagyon hajlékony és könnyű bambusz szárak az élet szinte minden területén sokoldalúan hasznosíthatók. A megőrölt bambusz szálakat tartalmazó fedőanyag selymes tapintású, hűs érzetet biztosít.

A termékek töltete szintén e kedvelt, örökzöld növény szárát alkotó rostok felhasználásával készül. Mindennek köszönhetően a bambusz paplan nedvességfelvevő- és leadó képessége kiváló, így kellemesen száraz alvást biztosít.

A bambusz szál egy speciális cellulóz szál, amely bambusz pépből, mint alapanyagból készül egyedülálló, védett technológiával. Először zúzással pépet állítanak elő a bambuszból, mely többlépcsős feldolgozáson és fehérítésen megy keresztül. Ezután készül el a bambusz szál.

Tesztek bizonyítják kedvező tulajdonságait: mint a tartósság, ellenállóság és szívósság.

 

A bambusz selymesen puha, hűs érintése igazi kényeztetés a bőrnek. Nem irritál, a legérzékenyebb bőrűek is bátran érintkezhetnek vele. A bambusz véd az UV sugárzás ellen is, a káros sugarak jelentős hányadát szűri meg, így nyári paplanjainkat bátran használja kempingezéshez, egyéb nyaraláshoz. Rendkívül jól szellőzik, a nedvességet gyorsan magába szívja, így biztosítja a kellemesen száraz alvást minden éjszakán.

 

Mosógépben mosható, könnyen kezelhető, formatartó.

 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik kedvelik a természetes anyagok, ezen belül is a bambuszszál felhasználásával készült termékeket, illetve akik magas minőségű, hosszú élettartamú ágyneműre vágynak.